Hinnasto

Kotisiivouksen sopimushinta, säännöllinen palvelu mm: 1-2krt/ kk.

Työtunnin hinta on 41,90 / tunti sisältäen alv 24%.

Hinta sisältää mm: siivouksessa käytettävät välineet, puhdistusaineet ja ajomatka kulut. Minimi veloitus siivoukseen liittyen on 2,5h. Parkkimaksut veloitetaan toteutuneesti jos läheisyydessä ei ole mahdollisuutta veloituksettomaan parkkipaikkaan.

Ikkunoiden pesu säännöllisen palvelun käyttäjälle 41,90 / tunti sisältäen alv 24%. Ikkunoiden pesussa huomioitava esteetön kulku ikkunoille.

Kertaluontoisten kotisiivouksien hinta:

Kertaluontoiset/ loppusiivoukset koteihin minimi 3h 42,50€ / tunti sisältäen alv 24%. Hinta sisältää mm: siivousvälineet ja aineet.

Ikkunoiden pesu kertaluontoisesti minimi 3h 42,50€ /tunti sisältäen alv 24%

Kotitalousvähennys vuodelle 2020:

Asiakkaalla on oikeus kotitalousvähennykseen. Kotitalousvähennys on henkilökohtainen, joten voit saada puolisosi kanssa yhteensä 4 500 euron vähennyksen. Jos 2 250 euron raja ei ylity, vähennys kannattaa hakea vain toiselle puolisolle. Silloin omavastuu vähennetään vain yhden kerran.

Asiakkaille lähetämme koonnin vuoden aikana ostetuista palveluista verostusta varten. Tämän summa pystyy siten siirtämään kotitalousvähennykseen. Pystyt vähentämään 40 % siivouksen hinnasta verotuksessasi jonka omavastuu on 100€.

Näin hyödynnät kotitalousvähennyksen:

Saadaksesi kotitalousvähennyksen, sinun tulee ilmoittaa tiedot suoraan verokortille OmaVerossa, jolloin kotitalousvähennys tulee huomioiduksi etukäteen veroprosentin alenemisena, mikäli tilaat uuden verokortin. Vaihtoehtoisesti voit täyttää lomakkeen 14A, jonka saa verottajan sivuilta.

Ilmoitukseen tarvitaan seuraavat tiedot:

  • Yrityksen Y-tunnus
  • Laskun loppusumma veroineen
  • Työn osuus veroineen
  • Säilytä kuitit tehdystä työstä itselläsi varmuuden vuoksi